Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

2ο τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου "Κώστας Ντελής"


Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 21/6/2014, με επιτυχία το 2ο τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου "Κώστας Ντελής" του Α.Ο. Λουκισίων, με τη συμμετοχή των ομάδων:



Παίδων

Α.Ο. Χαλκίς 

Π.Α.Ο. Κανήθου

Παμπαίδων

Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς

Α.Ο. Αυλίδας

Α.Ο. Λουκισίων

Τζούνιορ -  Προτζούνιορ

Α.Π.Κ.Ο. Δροσιάς

Α.Ο. Αυλίδας

Α.Ο. Λουκισίων

Νικητές αναδείχθηκαν τα παιδιά και οι γονείς, καθώς σε ένα γιορτινό κλίμα οι λιλιπούτειοι "εραστές" του ποδοσφαίρου, χάρισαν ωραίες στιγμές με τους γονείς φυσικά να μη μπορούν να κρύψουν τη χαρά και τον θαυμασμό για τα καμάρια τους.

Άξιo αναφοράς  το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Λουκισίων " Η ΑΝΘΗΔΩΝΑ", που με τις μικρές και μεγάλες τσιρλίντερ και με τους μοντέρνους χορούς, έδωσε μία άλλη νότα ομορφιάς.
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε τους διαιτητές κ.κ. Γρηγόρη και Αποστόλη Τσολακίδη και τη γιατρό κ. Στέλλα Αργυρού που αφιλοκερδώς πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους.

Ευχόμαστε το εγχείρημα αυτό, να το ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες του νομού μας κι όχι μόνο, καθώς δείχνει σημάδια πολιτισμού και το φίλαθλο πνεύμα του Ευ αγωνίζεσθε, που τόσο λείπει στα ελληνικά γήπεδα. 
Κλείνοντας θα 'θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εμπνεύστρια του τουρνουά και γνωστή για την αγάπη προς τα παιδιά, κ. Δήμητρα Βελή κι όλους τους παράγοντες και μη, για τη ζεστή τους υποδοχή. Ευχόμαστε το εγχείρημα αυτό να το συνεχίσουν για πολλά χρόνια και να το μιμηθούν ακόμη πιο πολλοί.

Ρεπορτάζ/Φώτο: Δημήτρης Παπασυμεών






































Αναρτήθηκε απο: maties sta spor