Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Η τύχη των Άγγλων στα χέρια της Ιταλίας!

Σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση τα λιοντάρια δυσκολεύονται να διακριθούν χάνοντας από την Ιταλία και την Ουρουγουάη σε ισάριθμα παιχνίδια.
Αυτοί τη στιγμή οι Άγγλοι ελπίζουν σε 2 νίκες των Ιταλών με Κόστα Ρίκα και Ουρουγουάη ώστε να συνεχίσουν στους 16 του Mundial.
Όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι Άγγλοι ήταν αυτοί που φτάσανε πρώτοι πιο κοντά στην επίτευξη του τέρματος στο 10' με τον Rooney να δοκιμάζει την απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια της περιοχής με τη μπάλα όμως να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
Στο 15' ήταν σειρά της Ουρουγουάης με τον Rodriguez να απειλήσει την Αγγλική εστία με σουτ που δοκίμασε από πλάγια της περιοχής αλλά να είναι άστοχος και να καταλήγει άουτ.
Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν ισορροπημένος  χωρίς τη μεγάλη φάση μέχρι και το 39' όταν ο Luis Suarez εκμεταλλεύτηκε την όμορφη σέντρα που δέχθηκε στο κεφάλι του στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Hart , κάνοντας το 1 - 0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι Σελέστε μπήκαν πολύ δυνατά προσπαθώντας να διπλασιάσουν τα τέρμα τους , χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Edinson Cavani στο 52' , να κάνει το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή , αλλά να είναι τελείως άστοχος.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Rooney ισοφάρισε την ευκαιρία του Cavani σουτάροντας προς το κέντρο της εστίας με το Muslera όμως να του λέει όχι.
Η ισοφάριση του σκορ για τα λιοντάρια ήρθε στο 75' με το Rooney ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ψύχραιμο πλασέ από πολύ κοντά , ενώ στο 78' λίγο έλειψε να κάνουν την ανατροπή με τον Daniel Sturridge , αλλά με το τερματοφύλακα των Ουρουγουανών να είναι σε ετοιμότητα και να τελειώνει τη φάση.Δεν έγινε το ίδιο όμως και στην εστία του Hart όταν στο 85' ο συνήθεις ύποπτος Luis Suarez δεν χαρίστηκε και εκτέλεσε τους Άγγλους με ένα άπιαστο σουτ κάνοντας το τελικό 2 - 1 και αφήνοντας τα λιοντάρια στη τελευταία θέση του ομίλου με 1 βαθμό.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν τα παρακάτω:
1) Συνολική διαφορά τερμάτων στον όμιλο
2) Καλύτερη επίθεση στον όμιλο
3) Περισσότεροι βαθμοί στους αγώνες μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν
4) Διαφορά τερμάτων στους αγώνες μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν
5) Καλύτερη επίθεση στους αγώνες μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν
6) Κλήρωση από την οργανωτική επιτροπή της FIFA

Βαθμολογία 4ου Ομίλου
Κόστα Ρίκα 3 (3 - 1)
Ιταλία 3 ( 2 - 1)
Ουρουγουάη 3 ( 3 - 4)
Αγγλία 0 (2 - 4)

Αναρτήθηκε απο: maties sta spor