Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Δεύτερο τουρνουά Ακαδημίας Αγίου: Άλλη μία καλοκαιρινή ποδοσφαιρική γιορτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος η καλοκαιρινή γιορτή του ποδοσφαίρου της Ακαδημίας Αγίου – Αιδηψού – Γιάλτρων και Αγίου Γεωργίου Λιχάδος. Το δεύτερο τουρνουά ποδοσφαίρου «Νικήτας Διαμαντής» της Ακαδημία του Αγίου, πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε σήμερα στο γήπεδο των Λουτρών Αιδηψού και περιελάμβανε αγώνες ποδοσφαίρου ηλικιακών κατηγοριών προτζούνιορ, τζούνιορ, και παπαίδων και συμμετείχαν, οι ποδοσφαιρικές Ακαδημίας της Άρσεναλ Λιβαδειάς, η Ακαδημία Αγίου, η Ακαδημία Μαντουδίου, η Ακαδημία Ταξιάρχη και η Ακαδημία του Νέου Πύργου. Η διοργάνωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού στη είσοδο του γηπέδου της Αιδηψού υπήρχε κουμπαρά και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν για ενίσχυση στο «Χαμόγελο του Παιδιού». 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το εγχείρημα του προπονητή του Αγίου Δημήτρη Ζουπανιώτη και του συνεργάτη του Παύλου Φαράντου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού όλοι οι παρευρισκόμενη απόλαυσαν πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα, αλλά πολύ περισσότερο οι μικροί ποδοσφαιριστές, παρά τη ζέστη, γεύτηκαν τη χαρά του παιχνιδιού, αποκομίζοντας ακόμη περισσότερες ποδοσφαιρικές εμπειρίες.
Κατά την έναρξη του τουρνουά λίγο μετά της 10.00 πρωί ο προπονητής της Ακαδημίας του Αγίου Δημήτρης Ζουπανιώτης καλωσόρισε όλες της συμμετέχουσες ομάδες, αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας πως, όπως και πέρσι έτσι και φέτος στόχος δεν είναι νίκη, αλλά η χαρά του παιχνιδιού και η συμμετοχή, για το λόγω αυτό θα βραβευόντουσαν με κύπελλα όλες οι συμμετέχουσες ομάδες και με αναμνηστικά όλοι οι μικροί ποδοσφαιριστές.

Μετά το πέρας του αγωνιστικού προγράμματος ακολούθησε η απονομή κυπέλλων σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, αφού όπως προαναφέραμε δεν υπήρχαν νικητές και ηττημένοι, μεγάλος νικητής ήταν η χαρά των μικρών ποδοσφαιριστών και η συμμετοχή. Επίσης δόθηκαν αναμνηστικά σε όλους του νεαρούς ποδοσφαιριστές καθώς και τα δύο ειδικά βραβεία. Το βραβείο πολυτιμότερου παίκτη του τουρνουά, απονεμήθηκε στο Γιώργο Καπάρο από την Ακαδημία της Άρσεναλ Λιβαδειάς και το βραβείου fair play που πήρε ο ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας του Αγίου Κώστας Μπαλαγιάννης. Στη συνεχεία υπήρξε πλούσιος μπουφές για όλους, αθλητές αλλά και κοινό.
Κλείνοντας αξίζει να κάνουμε αναφορά στα ονόματα όλων των προπονητών των Ακαδημιών που συμμετείχαν, γιατί πραγματικά καταβάλουν, πολλές φορές και κάτω από αντίξοες συνθήκες, πολύ κόπο και μεγάλη προσπάθεια, για να διδάξουν τα παιδιά όχι μόνο ποδόσφαιρο , αλλά πάνω απ’ όλα αθλητική παιδεία και ήθος. Ακαδημία Αγίου Δημήτρης Ζουπανιώτης – Παύλος Φαράντος, Ακαδημία Άρσεναλ Λιβαδειάς Γιάννης Χρήστου, Ακαδημία Μαντουδίου Φωτεινή Κοροβού, Ακαδημία Ταξιάρχη Κώστας Μισιρλής και Ακαδημία Νέου Πύργου Βαγγέλης Μπεκάκος.

Γιάννης Δραπανιώτης
Αναρτήθηκε απο: maties sta spor